Rasff ako nástroj podpory politiky zdravia - Dudáš-Pajerská, Erika, 1988-
Analýza najdôležitejšej oblasti v rámci ekonomiky, ktorou je trh s potravinami. Kvalita a bezpečnosť potravín zabezpečujú podporu politiky zdravia. Pohľad na fungovanie systému RASFF ako nástroja podporujúceho bezpečnosť potravín tak na Slovensku, ako aj v rámci Európskej únie. Definícia domáceho trhu s potravinami, ako aj jednotný Európsky trh s potravinami. Analýza fungovania systému RASFF na Slovensku cez prislúchajúce inštitúcie až po analýzu hlásení na trhu s potravinami na Slovensku týkajúcich sa obdobia rokov 2007 až 2017. Nezrovnalosti v rámci fungovania RASFF ako aj pohľad autorov na možnosti optimalizácie jeho fungovania.