Dopady environmentálnej záťaže vo vybranom regióne - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Problematika environmentálnych záťaží vzniknutých v dôsledku znečistenia určitej lokality ako výsledok činnosti človeka. Orientácia na environmentálne záťaže v okrese Bardejov, pričom pozornosť je venovaná najmä šiestim záťažiam nachádzajúcim sa v Registri B, označeným ako potvrdené záťaže. Pojednanie o možnosti financovania environmentálnych záťaží z fondov Európskej únie v rámci Operačného programu Kvalita životného prostredia.