Komunikačno-presvedčovací model marketingovej komunikácie v kontexte na zdravie orientované nákupné správanie - Kita, Pavol
Teoretické poznatky týkajúce sa vzťahu na zdravie orientované nákupné správanie a komunikačno-presvedčovací proces. Mapovanie doterajších postojov slovenských spotrebiteľov k zdravím potravinám, ovplyvnených informáciami marketingovej komunikácie, ktoré majú dosah na ich súčasné nákupné správanie.