Migrácia ako závažná spoločenská zmena – poučenia z manažmentu zmien - Slávik, Štefan, 1955-
Migrácia ako spoločenská výzva. Európske štáty a migrácia. Aplikácia metód manažmentu zmien na migračnú agendu.