Does Inward Foreign Direct Investment Influence Macroeconomic Performance? A case of Slovakia - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Skúmanie účinkov rôznych druhov priamych zahraničných investícií, a to cezhraničných fúzií, akvizícií a investičných projektov na zelenej lúke na makroekonomickú výkonnosť, zmeraním HDP na obyvateľa v podmienkach Slovenska.