Multimodal Transport of Dangerous Goods and its Impact on the Ecology: The Case of EU - Minárik, Marek
Riešenia multimodálnej dopravy pri preprave nebezpečného tovaru s dôrazom na ekológiu a geografické zameranie na všetky členské štáty EÚ a Švajčiarska. Kvalita dopravnej infraštruktúry v rámci multimodálnych riešení. Meranie dopravného výkonu. Regresný model.