A Link Between Innovation Performance and Inward Foreign Direct Investments: A case of Slovakia - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Skúmanie súvislosti medzi výkonnosťou na makroúrovni a priamymi zahraničnými investíciami v podmienkach Slovenska.