E-procurement a elektronické výberové konania ako nástroje moderného nákupu spoločností - Ševčík, Jakub, 1995-
E-procurement a elektronické aukcie. Inovácie v oblasti obstarávacieho procesu. Elektronické aukcie využívané vo výberovom procese. Výskum realizovaný v podniku Mondi SCP, a.s.,ktorý sa zaoberá výrobou papiera a celulózy na ďalšie spracovanie alebo ako finálny produkt. Využitie systémov elektronických aukcií v uvedenom podniku.