Úprava minimálnej mzdy od 1.1. 2020 - Matlovičová, Iveta
Historický pohľad na výšku minimálnej mzdy na Slovensku. Súčasná právna úprava minimálnej mzdy. Dopad minimálnej mzdy na vybrané mzdové veličiny.