Effects of Knowledge Management on Communication of Slovak Higher Education Institutions - Hlavatý, Ivan, 1978-
Komunikácia prostredníctvom webových stránok vysokých škôl. Vysoké školy, fakulty a ich komunikácia so zúčastnenými stranami o svojich znalostných iniciatívach, projektoch a iných otázkach súvisiacich so skúmaním manažmentu vedomostí. Či a do akej miery sú verejne dostupné zdroje na ich webových stránkach obsahujúce kľúčové slová naznačujúce vytvorenie kultúry vedomostí.