Predvídateľnosť v súvislosti s daňovými výnosmi - Vavrová, Katarína, 1960-
Spomalenie ekonomiky, rast daňových príjmov alebo koniec zlatých časov. Odhad daňových a odvodových príjmov oproti septembru 2017 so zobrazením jednotlivých vplyvov. Odhad daňových príjmov od roku 2018 do r. 2022. Efektívna daňová sadzba DPH. Opatrenia v rámci daňových príjmov. Vplyv zaťaženia kapitálu na daňové výnosy.