Gendering the Christmas Allowance and Its Eligibility - Sika, Peter, 1975-
Upriamenie pozornosti na genézu legislatívnych zmien vianočného príspevku ako aj na jeho opodstatnenosť. Dôraz na finančný dopad vianočného dôchodku na verejné financie ako aj na príjmovú situáciu poberateľov dôchodkových dávok. Použitá metóda analýzy dokumentov a metóda zovšeobecnenia údajov.