Behaviorálne intervencie ako spôsob zvýšenia účinnosti činnosti samospráv - Čaplánová, Anetta, 1967-
Teoretické východiská a praktické skúsenosti s využitím behaviorálnych poznatkov. Oblasti pre behaviorálne intervencie vo verejných politikách na miestnej úrovni.