Uplatnenie sociálneho marketingu v oblasti prevencie zdravia - Kukura, Marek, 1995-
Zadefinovanie pojmov sociálny marketing a karcinóm prsníka. Význam sociálne žiadúceho správania. Prepojenie oblastí - sociálny marketing, legislatíva a vzdelávanie.