Rast výdavkov domácností v SR a podiel zdravotných výdavkov na tomto raste - Nováková, Michaela, 1977-
Analýza výdavkov domácností z hľadiska štruktúry, ekonomického stavu domácností a počtu nezaopatrených detí. Analýza toho, či úroveň príjmov ovplyvňuje výdavky domácností. Zameranie na starnutie slovenských občanov, jeho očakávaný budúci vývoj, vplyv výdavkov na zdravotnú starostlivosť a tiež skúmanie finančnej záťaže starších občanov. Zameranie na disponibilný príjem a výdavky slovenských domácností.