Poznatkovo intenzívne obchodno-podnikateľské služby z pohľadu pracovného prostredia vo vybranej spoločnosti - Prváková, Miroslava
Pozitívne a negatívne aspekty práce v spoločnostiach KIBS (poznatkovo intenzívne obchodno-podnikateľské služby - Knowledge Intensive Business Services). Hlavné faktory pri rozhodovaní pracovnej sily pre prácu v takomto type spoločností. Najčastejšie dôvody na odchod zamestnancov zo spoločností z oblasti KIBS. Návrhy na zlepšenie pracovného prostredia založené na výsledkoch prieskumu realizovaného v rámci vybranej spoločnosti z oblasti KIBS.