Trh práce a regionálne diferencie v podmienkach SR - Rievajová, Eva
Zameranie na hodnotenie situácie a opatrení na trhu práce z národného hľadiska, ako aj na identifikáciu regionálnych disparít s dôrazom na rozvoj zamestnanosti a nezamestnanosti v regiónoch Slovenska.