Telovýchovné aktivity a šport na univerzitách v zahraničí Telovýchovné aktivity a šport na univerzitách v Budapešti a Varšave z pohľadu odborných asistentov telesnej výchovy na CTVŠ EUBA - Voltnerová, Zuzana, 1964-
Telovýchovné aktivity a šport na univerzitách v Budapešti a Varšave z pohľadu odborných asistentov telesnej výchovy na CTVŠ EUBA.