Imidž školy ako nástoj marketingovej komunikácie - Szarková, Miroslava, 1951-
Imidž školy ako jeden zo základných komunikačných nástrojov marketingovej komunikácie. Charakteristika špecifík, tvorba imidžu, faktory jeho komunikovania cieľovým skupinám.