Working Environment and Job Satisfaction Enhancing Employee’s Motivation and Productivity via Smart Office Devices - Vašková, Linda
Inteligentné kancelárske služby alebo digitálne služby založené na údajoch zlepšujúce dojem používateľa, pohodu, obratnosť, pripojenie a udržateľnosť na pracovisku. Vytvorenie inteligentných kancelárií, podporujúcich získavanie a udržanie talentov, inovácie a produktivitu. Kvalita pracoviska, ako dôležitá súčasť vnútorného marketingu. Implementácioa inteligentných systémov v pozadí. Očakávania používateľov, ktoré zvyšujú ich motiváciu a produktivitu, možnosti ich úspešného zavedenia pomocou inteligentného kancelárskeho systému, zvyšujúceho pružnosť jeho používateľov.