Applying Truncated Distributions to Determine the Total Claim Distribution - Horáková, Galina
Odvodenie zákona o rozdelení celkových pohľadávok poisťovateľa. Definícia skrátených rozdelení. Jednotlivé prípady useknutých rozdelení celkovej škody a ich vzájomné vzťahy.