Podpora kreatívnej ekonomiky na Slovensku - Šúrová, Janka
Podpora z finančných prostriedkov Európskej únie pre kultúrne a kreatívne odvetvia na Slovensku. Pojem kreatívna ekonomika a jej podpora na Ministerstve kultúry SR, Ministerstve hospodárstva SR a Ministerstve školstva, vedy, výskumu a športu SR. Kompetenčný rámec a model podpory kreatívnej ekonomiky SR.