Hlavné atribúty kvalitného webu - Procházka, Peter, 1968-
Hlavné atribúty kvalitnej webovej stránky z hľadiska jej technického prevedenia. Nerieši vzhľadovú a marketingovú prezentáciu, teda samotné zobrazenie obsahu. Dôraz je kladený na efektívne priblíženie obsahu používateľom.