Krátkodobý finančný majetok - Novotná, Ľudmila
Vymedzenie krátkodobého finančného majetku. Oceňovanie majetku. Oceňovanie podľa postupov účtovníctva. Peňažné hotovosti, ceniny, účty v bankách. Účtovné skupiny.