Pomerné odpočítanie DPH - Betáková, Jaroslava
Všeobecné zásady pre odpočítanie DPH. Odpočítateľná daň. Zákaz odpočítania. Pomerné a predbežné odpočítanie. Vecné priradenie došlých faktúr podľa účelu. Určenie a odhad predbežného koeficienta. Ročné zúčtovanie predbežne odpočítanej dane.