Smernica o inventarizácií pokladnice - Mikláš, Martin
Povinnosť spoločností vykonávať inventarizácie peňažných prostriedkov a cenín v tuzemskej a cudzej mene. Obmedzenia týkajúce sa hotovostných operácií účtovnej jednotky. Postup prác. Fyzická inventúra. Inventarizačný zápis.