Medzinárodné investičné právo a islamský ekonomický model - Brocková, Katarína, 1976-
Definícia základných konceptov islamského ekonomického myslenia v oblasti investícií. Výsledky analýzy medzinárodných investičných zmlúv islamských krajín. Potenciál vplyvu princípov islamského ekonomického myslenia na problematiku medzinárodnej investičnej arbitráže na príklade Saudskej Arábie.