Príležitosti a limity integrácie moslimov v Európskej únii - Dancáková, Ivana
Priblíženie príležitostí a limitov, ktoré so sebou prináša integrácia migrantov vyznávajúcich islam do štruktúr a spoločnosti EÚ s ohľadom na postoj majoritnej spoločnosti pomocou metódy deskriptívnej analýzy a syntézy. Prístupy štátov západnej Európy k integrácii moslimských migrantov.