Aspekty islamského ekonomického modelu v európskom prostredí - Krupová, Kristína, 1993-
Pohľad na rozvoj islamského finančníctva so špeciálnym zameraním sa na Európu. Rozvoj islamského finančníctva vo Francúzsku a s tým súvisiaca právna úprava. Možný scenár vývoja islamského ekonomického modelu vo Francúzsku a problémy, ktoré bránia plnohodnotnému rozvoju tohto sektoru v krajine.