Vybrané osobitosti islamu v Rusku - Zubro, Tetyana, 1975-
Problematika islamu v Rusku. Vymedzenie najdôležitejších špecifík islamu v Rusku a jeho pretavenie do politickej a ekonomickej sféry života spoločnosti. Historické skúsenosti Ruska s islamom a proces návratu islamu do spoločenských vzťahov.