Oddělení robotů - Moučková, Kristýna
Automatizácia sa týka stále viac firiem, ich manažment i personálne oddelenie nerieši iba, ktoré pracovné pozície bude potreba nahradiť robotmi, ale aj ako s modernými techonológiami zaobchádzať, ako efektívne naplánovať ich nasadenie a správne nastaviť spoluprácu so zamestnancami. Súčasná doba vzhľadom k zavádzaniu robotov, ich úskalia a riešenia v praxi. Práca ohrozená nástupom technológií. Vplyv na firmy, ľudské zdroje a HR oddelenie. Vplyv digitálnej transformácie na zamestnancov.