Podnikateľská kompetencia ako kľúčová kompetencia 21. storočia a možnosti jej rozvíjania - Kožárová, Zuzana
Vymedzenie pojmu podnikateľská kompetencia. Podnikateľská kompetencia ako predmet psychologického výskumu. Výskumné zistenia o úrovni podnikateľskej kompetencie mladých ľudí na Slovensku. Možnosti rozvíjania podnikateľskej kompetencie študentov. Výsledky zahraničných štúdií o efekte podnikateľského vzdelávania.