<The> Calculation and Applications Pseudoinverse of Matrix in Managerial Decision Making - Fecenko, Jozef
Základné informácie o pseudoinverzii matice. Zdôraznenie možnosti použitia pseudoinverzie matice na riešenie systémov lineárnych rovníc a náčrt možnosti jej použitia v ekonomickej analýze v maticovom modeli.