Jak dobrý šéf, tak efektivní tým - Lodl, Jan
Nastavenie procesov v tíme aby boli čo najvýkonnejšie, ale zároveň udržateľné. Príznaky syndrómu vyhorenia. Poznatky pre manažéra či hlavu tímu na zaistenie najlepších podmienok. Najefektívnejší tok informácií od vedúceho k členom tímu. Kohortné vzdelávanie.