Current State of Project Risk Assessment in Short-term Project in Manufacturing Sector - Masár, Matej
Podniky a úspešné projekty. Súčasné trendy naznačujúce potrebu vyhodnotenia rizika v počiatočnej a plánovacej fáze projektu. Zhodnotenie súčasného stavu aplikácie riadenia rizík krátkodobých projektov v prípravnej fáze v rámci výrobných spoločností na základe celosvetového empirického výskumu.