Vplyv zmeny daňovej hodnoty na vývoj odložených daní - Harumová, Anna, 1955-
Analýza vplyvu odložených daní na rovnomerné rozloženie daňových nákladov a tým aj na výsledok hosdpodárenia podniku ako základ pre rozdelenie dividend. Oceňovanie odložených daní. Využitie koeficientu v oblasti odložených daní.