Korelované equilibrium ako koncept štatistickej predikcie - Holzerová, Patrícia, 1995-
Korelované equilibrium ako nástroj teórie hier pri vyjadrení predikcie štatistického vzťahu medzi ľudskými stratégiami. Definovanie ohraničení týkajúcich sa náhodného rozdelenia, ktoré indikujú štatistický charakter korelovaného equilibria. Aplikácia rovnováhy na jednoduchom príklade, zohľadňujúc vplyv náhodných udalostí, ktoré oplyvňujú strategické správanie osôb. Výhody v porovnaní s Nashovou rovnováhou.