Vplyv integrácie kapitálových trhov na alternatívne financovanie podnikov v EÚ - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Integrácia finančných trhov a jej vplyv na zvýšenie efektivity financovania reálnej ekonomiky. Súčasná situácia v iniciatíve EÚ o integrácii kapitálových trhov. Alternatívne spektrum nástrojov kapitálového trhu EÚ. Dôvody diverzifikovania zdrojov financovania. Udržateľné financovanie. Kryté dlhopisy. Malé a stredné podniky a nové zdroje financovania.