Zdaňovanie príjmov z kapitálového majetku v národnom a medzinárodnom kontexte - Lénártová, Gizela
Finančný trh ako dôležitý barometer ekonomických a politických procesov. Zdaňovanie finančných nástrojov v podmienkach SR a v medzinárodnom kontexte a vplyv zdanenia na investičné aktivity ekonomických subjektov. Klady a zápory daňovej legislatívy v tejto oblasti a na základe súčasného stavu legislatívy. Návrhy na odstránenie nedostatkov.