Pracovné prostredie a pracovné podmienky zamestnancov ako nástroj ekonomickej návratnosti v oblasti BOZP v podnikoch SR - Matkovčíková, Natália, 1982-
Pracovné prostredie podnikov, jeho faktory a ich vplyv na zamestnancov, pracovný výkon, produktivitu, náladu, motiváciu či spokojnosť. Výsledky prieskumu zameraného na pôsobenie vybraných faktorov pracovného prostredia u zamestnancov v podnikoch pôsobiacich v SR.