Akcentologičeskije tipy suščestviteľnych i omografy - Kvapil, Roman, 1971-
Problematika ruského prízvuku v podstatných menách. Teoretický pohľad na ruský prízvuk v podstatných menách. Prízvuk v podstatných menách podľa typu skloňovania. Homografy v ruskom jazyku. Praktické príklady.