Budovanie pozitívnej reputácie podniku vo vzťahu k investorom - Kozáková, Mária, 1991-
Reputácia ako jeden z najdôležitejších faktorov pri realizácii úspešného vzťahu s investormi. Koncept pozitívnej reputácie ako základ fungovania na finančných trhov. Zahŕňa produkt, služby podniku, riadenie, finančnú výkonnosť, ako aj otázky v sociálnej oblasti.