Sustainability of Competitive Advantagesand Innovation in Small and Medium-sized Enterprises - Papulová, Emília
Problematika inovácií na podporu konkurencieschopnosti malých a stredných podnikov. Význam strategického prístupu k inováciám a formovanie a rozvoj kľúčových faktorov pre konkurencieschopnosť podnikov. Poznatky o podpore udržateľnosti konkurenčných výhod a konkurencieschopnosti malých a stredných podnikov založených na inováciách.