Nové možnosti financovania malých a stredných podnikov - Polečová, Petra
Malé a stredné podniky ako základ trhového hospodárstva krajiny. Alternatívne zdroje financovania a ich stav na Slovensku. Význam rizikového kapitálu, podnikateľských anjelov, mezanínového kapitálu. Crowdfunding ako priame získavanie finančnej pomoci od širokej verejnosti prostredníctvom internetu.