Ústavné zvyklosti - kritika, kontext, reflexie - Neumann, Jakub
Úloha a funkcia ústavných zvyklostí na poli práva. Porovnanie názorových prúdov zameriavajúcich sa na vznik ústavných zvyklostí z pohľadu času. Voľnosť alebo obmedzenie prezidenta vo výbere poverenej osoby. Opinio juris ako prejav ústavnej morálky.