Porovnanie krajov Slovenska na základe ukazovateľov týkajúcich sa bývania - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Analýza jednotlivých krajov Slovenska na základe ukazovateľov týkajúcich sa bývania. Na analýzu boli vybrané nasledovné indikátory: podiel domácností, ktoré považujú platenie celkových nákladov na bývanie za veľmi zaťažujúce, podiel osôb pod hranicou chudoby (60 % mediánu), podiel domácností, ktoré sú vlastníkmi bytu/domu a priemerné ceny nehnuteľností. Porovnávanie krajov Slovenska pomocou bodovacej metódy. Usporiadanie krajov od najlepšieho po najhorší na základe hodnoty integrálneho indikátora. Zhodnotenie výsledkov.