Decision Making Style of a Manager and Functional Area of Control - Remeňová, Katarína, 1982-
Rozhodovací proces a vhodné riešenie konkrétneho rozhodovacieho problému. Situovanie problému vo funkčnej oblasti. Štýl rozhodovania manažéra. Vyjadrenie individuálneho štýlu rozhodovania v rámci každej funkčnej oblasti. Vzťah medzi štýlom rozhodovania manažéra a funkčnou oblasťou kontroly.