Mapovanie vybraných odvetví kreatívneho priemyslu v krajinách V4 - Rybárová, Daniela, 1967-
Analýza oblasti ekonomických činností, ktoré spoločne patria do kreatívneho priemyslu. Štruktúra a vývoj podnikov zaradených do oblasti Architektonické a inžinierske činnosti a Reklama a prieskum trhu, vývoj obratu (tržieb) a pridanej hodnoty za obdobie rokov 2010 až 2017.