Performance Measurement of Occupational Safety and Health Management - Dehghani, Arman, 1977-
Kľúčové ukazovatele pri meraní výkonnosti systémov (KPI), zhodnotenie vyhodnocovania systémov riadenia používané v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP). Textový výskum súčasného stavu riadenia BOZP, skúmanie riadenia BOZP u významných inštitúcií v tejto oblasti (nemecký federálny inštitút pre BOZP a pracovnú medicínu a lekárstvo – BAUA).