Význam investícií do ľudského kapitálu a vzdelania pre ekonomický rast - Foltínová, Ľubica, 1975-
Vplyv ľudského kapitálu na ekonomický rast. Investície do ľudského kapitálu. Formy investovania do ľudského kapitálu. Vzdelávanie zamestnancov ako významný nástroj strategického riadenia podniku. Investície do vzdelávania.